Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


PRIVACYVERKLARING

We nemen de veiligheid en privacy van onze klanten serieus en dit beleid legt uit hoe wij omgaan met informatie over u en uw rechten met betrekking tot die informatie.

WELKE INFORMATIE ZIJN WIJ EN HOE KUNNEN WE HET VERKRIJGEN?

Over het algemeen ontvangen wij informatie rechtstreeks van u wanneer u een bestelling bij ons plaatst om onze goederen te kopen. Dergelijke informatie omvat uw naam, adres, telefoonnummer en creditcardgegevens. U kunt ook uw e-mailadres opgeven als u zich registreert om van tijd tot tijd op de hoogte te worden gesteld van onze toekomstige goederen en diensten.

Voor de bescherming van onze klanten controleren we altijd een bepaald percentage van onze bestellingen willekeurig om te bevestigen dat de details van de bestelling overeenkomen met die van de kaarthouder in ons bestand. Om deze reden kunnen we u om aanvullende informatie vragen. Dit zou een kopie zijn van de voor- en achterkant van de kaart die werd gebruikt om de aankoop te doen, of een kopie van een identiteitsbewijs met foto, zoals een geldig rijbewijs of paspoort. We hebben ook een bewijs van adres nodig, samen met de kopie van het identiteitsbewijs met foto.

VOOR WELKE DOELEINDEN GEBRUIKEN WE UW GEGEVENS?

We gebruiken uw informatie voor een aantal doeleinden, waaronder:

 om onze contractuele verplichtingen jegens u na te komen en om ervoor te zorgen dat goederen zo efficiënt mogelijk aan u worden geleverd

 voor andere niet-contractuele redenen.

LEVERING VAN GOEDEREN AAN JOU

 We kunnen uw informatie gebruiken:

 Om records van uw aankopen met ons te identificeren en bij te houden

 Om ervoor te zorgen dat de goederen en diensten die wij u aanbieden geschikt zijn voor uw behoeften

 Om te reageren op elke vraag die u bij ons zou kunnen stellen over onze goederen

 Om onze systemen bij te werken voor het leveren van een verbeterde service

 Andere doeleinden

We zullen ook informatie over u gebruiken voor doeleinden waarvoor het leveren van onze goederen en diensten niet noodzakelijkerwijs afhankelijk is.

WIJ KUNNEN:

 Informatie over u vrijgeven aan derden voor kredietcontroledoeleinden (welke informatie voor hetzelfde doel met andere organisaties kan worden gedeeld)

 Gebruik informatie over u om u te informeren (per post per e-mail of telefoon) over andere diensten die wij aanbieden of die worden aangeboden door andere bedrijven binnen onze groep of door een van de andere bedrijven waarmee wij werken

 Gebruik informatie over uw account bij ons voor onze interne monitoring- en trainingsdoeleinden voor klantenservice -

OVERDRACHT OVERDRACHT

Houd er rekening mee dat de informatie die we kunnen verstrekken op elektronische wijze kan plaatsvinden en de overdracht van persoonlijke gegevens met betrekking tot u naar landen buiten de Europese economische ruimte kan omvatten, welke landen niet beschikken over adequate regels met betrekking tot gegevensbescherming en privacy van persoonlijke gegevens. .

VERKOOP VAN ONZE BUSINESS-producten

U erkent dat de gegevens die u ons verstrekt, kunnen worden overgedragen aan een persoon, bedrijf of bedrijf aan wie wij het volledige of een substantieel deel van ons bedrijf verkopen of aan wie wij onze rechten of verplichtingen uit hoofde van een contract met u overdragen.

ZORG VOOR UW GEGEVENS

We zullen ons best doen om alle informatie, die we hebben, up-to-date en correct te houden. Laat ons op de hoogte blijven als een van uw gegevens verandert om ons hierbij te helpen.

We zullen ons best doen om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

Terug