Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzendinformatie

1. Bevestig uw verzendadres voordat u ervoor betaalt, u kunt het beste het telefoonnummer achterlaten om contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres op en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor bijgewerkte informatie.

2. Items worden over het algemeen verzonden binnen 12 uur nadat de betaling is geverifieerd (zaterdag en zondag en de meeste nationale feestdagen zijn uitgesloten).

3. Zodra we uw pakket hebben verzonden, sturen wij u een trackingnummer zodra het beschikbaar is. De transittijd van een pakket duurt normaal gesproken 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die niet onder de controle van Postal Service vallen. Als er een kleine vertraging is, moet u meer geduld hebben.

Teruggavebeleid

1. We staan ​​alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons.

2. Als het pakket niet alle accessoires en onderdelen bevat waarmee het werd verzonden, worden de kosten van de accessoires en onderdelen van de totale productprijs afgetrokken en kan het alleen een gedeeltelijke terugbetaling rechtvaardigen.

3. Als u om welke reden dan ook de maat of de kleur moet veranderen, of als de terugbetaling is gebaseerd op "Anders", worden de verzendkosten in mindering gebracht op de totale productprijs.

Retourbeleid

Retouren of ruilen zijn toegestaan, mits de klant het product via de website heeft gekocht en dit binnen 7 dagen na de ontvangstdatum. Neem contact met ons op als u moet retourneren of ruilen.

Goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangstdatum worden geretourneerd - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. We zullen uw oorspronkelijke betaalwijze crediteren, exclusief opslag- / verwerkingskosten en retourkosten. Alle verzendkosten in verband met het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Alle pakketten moeten worden verzonden via een traceerbare methode, zoals US Mail Delivery, Confirmation, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Zodra we uw retour hebben ontvangen, moet u maximaal 5 werkdagen toestaan ​​om uw retour of uitwisseling te voltooien.

Terug